söndag 26 april 2009

Raggarbilstur i Örebro




Lördagen innebar dörrknackning i strategiska området Brickebacken i Örebro. Mest uppmärksamhet väckte fordonet, lokala EU-kandidaten Lars-Erik Sotings rosa Chrysler från -67. Ingen miljöbil, precis – men jag accepterade transporten, eftersom denna bil mera är hobby än transportmedel (går max 200 mil/år, försäkrade Soting, som annars oftast cyklar). Och till och från Örebro tog jag mig självklart med tåg!
Mycket positiva reaktioner, inte minst från invandrare, vars barn eller de själva drabbas av den dramatiskt stigande arbetslösheten. Där var det många som lovade gå och rösta (s) den 7 juni!
Vi hade också en rad trevliga samtal i naturreservatet Oset vid Hjälmaren. De flesta var mycket positivt intresserade, men någon fräste också irriterat över vårt sosse-bord: -Detta är ett naturreservat, här ska vi inte hålla på med politik! Vederbörande insåg uppenbarligen inte att naturreservatet kom till som ett politiskt, socialdemokratiskt initiativ, och att det nu är ett av EUs Natura 2000-områden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar